This post was originally published on this site
Με δύο γκολ του Μανσούρ Φοφανά ο νεοφώτιστος Πύργος πέτυχε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία της Super League 2 με το 2-0 επί του Πανιωνίου που διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Πλέον οι Νεοσμυρνιώτες κατέχουν την 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ οι Πυργιώτες είναι πέντε θέσεις πιο κάτω με πέντε βαθμούς.
Ο αγώνας:
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Πύργος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.
Στο 41′ ο Κράνινξ έπεσε και έσωσε την εστία του σε εκτέλεση φάουλ του Χαντί.
Tρία λεπτά αργότερα ο Φοφανά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Πύργου στο φετινό πρωτάθλημα.
Η πρώτη καλή στιγμή του Πανιωνίου στο ματς έγινε στο 56′. Ο Ταβάρες έπιασε μακρινό σουτ και με την παρέμβαση του Τσεκούρα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Εξι λεπτά αργότερα ο Ντίαζ δεν βρήκε στόχο με σουτ.
Στο 44′ ο Μανσούρ σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κράνινξ.
Στο 56′ από ένα τρομερό σουτ του Ταβάρες η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεκούρα. Στο 89′ ο Μανσούρ Φοφανά βγήκε μπροστά και σούταρε προ του Αυλωνίτη για το 1-0.
Στο 96′ και ενώ όλος ο Πανιώνιος είχε βγει μπροστά (μαζί και ο γκολκίπερ) η επίθεση δεν του βγήκε και ως εκ τούτου ο Φοφανά βγήκε μπροστά και σκόραρε σε κενή εστία για το τελικό 2-0.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Πύργος (Κουτρομάνος): Τσεκούρας, Σκεντεράι, Δημητρίου, Εραμούσπε, Σαραμαντάς (59′ Κόκκορης), Τσορνομάζ, Χαντί (59′ Φερεκίδης), Μούσια (66′ Λεμονής), Μανσούρ Φοφανά, Δούμτσιος (83′ Γρίβας) και Λάζαρης (66′ Μαρκόπουλος).
Πανιώνιος (Φεράντο): Κράνινξ, Αυλωνίτης, Ασλανίδης (79′ λ.τ Ζούλιας), Μπούρης (76′ Παυλόπουλος), Βενάρδος, Στούπης, Μπαΐνοβιτς (46′ Σομπρίνο), Ντίας (76′ Γκαντέλιο), Χατζηστραβός, Ταβάρες και Μάναλης.
Home News

Add Comment