ΥΓΕΙΑ

«40 χρόνια Δημοτικό Ωδείο» – Μία συναυλία συμβολισμών

This post was originally published on this site

To αφιέρωμα στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης»,το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας του, παίρνει στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου στο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων, τη σκυτάλη των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Η συναυλία με τίτλο «40 χρόνια Δημοτικό Ωδείο», αποτελεί μια μουσική ξενάγηση στον κόσμο των μεγάλων δημιουργών και περιλαμβάνει την ερμηνεία έργων  W.A. Mozart,F. Chopin, D. Shostakovich, GeorgesBizet,G. Gerschwinκαι Queen, με τους φίλους της μουσικής να απολαμβάνουν διαχρονικά μουσικά έργα καθώς και έργα με ξεχωριστούς συμβολισμούς.

Παίρνουν μέρος, η Ορχήστρα και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και το Σύνολο Κρουστών «Κρούσις». Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Ιωάννης Μαυρίδης.

Σολίστ της βραδιάς είναι οι : ΙβόναΓκλίνκα, Αγάπη Παπαμήτσου, Αναστασία Βελισσαρίου, Αναστάσιος Πάππας. Η διδασκαλία  της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου είναι της  Λίνας  Γερονίκου  και του  Συνόλου Κρουστών “Kρούσις”, του  ΜαξίμΜανκόβσκι.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι δωρεάν.

Home News