ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: “Έφυγε” 42χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

This post was originally published on this site

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου, στο άγγελμα του θανάτου της Κατερίνας Δεσκερέ, που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Η Κατερίνα τα τελευταία πέντε χρόνια έδινε μάχη απέναντι σε μια δύσκολη μορφή καρκίνου.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά. Μεταφέρθηκε και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης, σκορπίζοντας βαρύ πένθος στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όλους όσοι τη γνώριζαν.

Και αυτός ο δρόμος δεν ήταν καθόλου εύκολος. Άλλοτε προσέφερε χαμόγελα, μετά τις θεραπείες, άλλοτε πολύ πόνο και απογοήτευση.

Η Κατερίνα όμως δεν έχανε την πίστη της, έσφιγγε τα δόντια, χαμογελούσε και προχωρούσε.

Άλλωστε είχε τα δύο αγγελούδια της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που την γέμιζαν με δύναμη και αισιοδοξία.

Τελευταία όμως η μάχη με τον καρκίνο, άρχισε να λαμβάνει μια άνιση διάσταση.

Η Κατερίνα “έφυγε” το απόγευμα της Πέμπτης από τη ζωή, γεμίζοντας με θλίψη τους δικούς της ανθρώπους και όσους την γνώρισαν και συναναστράφηκαν μαζί της, θαύμασαν την ομορφιά και το χαμόγελό της, την ήρεμή δυναμή της, τον ήπιο και ευγενικό χαρακτήρα της.

Δυτ. Ελλάδα: Άφατος ο πόνος και θλίψη για τον 18χρονο Ασημάκη – Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα του

ilialive.gr – patrisnews.com

Home News