ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μπύρα KAISER στηρίζει τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων για τρίτη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2020

This post was originally published on this site

H Kaiser, η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, στηρίζει και φέτος τους Χρυσούς Σκούφους 2020, τα μοναδικά ελληνικά βραβεία γαστρονομίας, τα οποία αναδεικνύουν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Kaiser ως χορηγός  του Βραβείου Κοινού 2020, δίνει σε όλους τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας τη δυνατότητα να αναδείξουν  οι ίδιοι το καλύτερο εστιατόριο της χώρας, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιολογήσουν το αγαπημένο τους εστιατόριο, επιλέγοντας μέσα από τη λίστα των υποψηφιοτήτων για το 2020. Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Για να ενημερωθείς για τις υποψηφιότητες των Χρυσών Σκούφων 2020 και να γίνεις αξιολογητής αυτού του θεσμού, μπες στη σελίδα του “Βραβείο κοινού” για να συμμετέχεις ενεργά με την υπογραφή σου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για την απονομή των Χρυσών Σκούφων το Αθηνόραμα θα πραγματοποιήσει μία λαμπερή τελετή κατά την οποία θα απονεμηθεί και το «Βραβείο Κοινού 2020» από την Kaiser. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μια από τις εκφάνσεις του άρρηκτου δεσμού της Kaiser με τη γαστρονομία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

%d bloggers like this: