ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Σημάδια ότι φιλάς απαίσια

This post was originally published on this site

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν αναγάγει το φιλί σε μείζονος σημασία ζήτημα σχετικά με το κατά πόσο δύο άνθρωποι ταιριάζουν, και “πόσο σημαντικό είναι το φιλί”, και “ότι είναι οιωνός για το πώς θα είναι το σεξ”. Υπερβολικοί τουλάχιστον. Υπάρχουν λόγοι που μπορεί να μη φιλάς καλά και διορθώνονται.

Αποφεύγεις τα φιλιά κατά τη διάρκεια του σεξ

Προφανώς και δεν παίζεις σε καμιά χολιγουντιανή ταινία για να φιλάς συνέχεια το/η σύντροφό σου. Λίγα φιλάκια όμως, έτσι στην αρχή ή πάνω στο πάθος είναι αλατοπίπερο στο σεξ. Αν αποφεύγετε και οι δύο το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι ένα προφανέστατο σημάδι ότι τουλάχιστον ένας από τους δύο δε φιλάει καλά.

Δεν μπορείς να πεις με απόλυτη σιγουριά προς τα πού πρέπει να γείρεις το κεφάλι σου

Αν αναρωτιέσαι προς ποια μεριά πρέπει να γείρεις το κεφάλι σου, το πιο πιθανό είναι ότι το παρασκέφτεσαι. Το φιλί είναι ενστικτώδες, πρέπει να σου “βγαίνει”. Δεν μπορείς να το βγάλεις με το ζόρι, όπως το γέλιο. Ξέχνα αυτές τις αμήχανες διατάσεις για το σβέρκο που κάνεις κατά τη διάρκεια του φιλιού, άδειασε το κεφάλι σου και προσπάθησε να το αφήσεις να βγει από μόνο του.

Ασχολείσαι μόνο με τη γλώσσα

Οι γλώσσες αντί να κινούνται αισθησιακά, παλεύουν. Η γλώσσα δεν πρέπει να κινείται νευρικά και να κάνει μόνο παύσεις. Το φιλί έχει μία συνέχεια και τα χείλη με τη γλώσσα πρέπει συνεργάζονται.

Δε χρησιμοποιείς ποτέ τη γλώσσα

Ωραία και τα πεταχτά φιλάκια, αλλά είναι λίγο ξενέρωτα. Το φιλί ξεκινάει πεταχτά και καταλήγει στη γλώσσα. Σε διαφορετική περίπτωση, ένα γαλλικό φιλί χωρίς γλώσσα… 

Δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα χέρια σου

Η συνέχεια αυτή που υπάρχει στο φιλί και στη συνεργασία στόματος και γλώσσας, πρέπει να συνοδεύεται και με την αντίστοιχη κίνηση σώματος. Αν συγκεντρώνεσαι στο φιλί και εξαιτίας αυτού αγχώνεσαι, είναι λογικό να ακολουθήσουν και τα χέρια. Θα σε βοηθήσει να πιαστείς από τη μέση του/ης.

Φοράς λιπ γκλος

Το σέξινες που σου χαρίζει το υγρό λουκ στην εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογο της ευχαρίστησης που (δεν) προσθέτει στο φιλί.

Δαγκωματιές παντού

Δεν θα διαφωνήσουμε, οι σέξι και απαλές δαγκωματιές στα χείλη είναι υπέροχες. Ό,τι ισχύει όμως για τη γλώσσα, ισχύει και για τα δόντια. Δεν υπάρχουν μόνο τα δόντια, ούτε μόνο η γλώσσα, αλλιώς θα μιλούσαμε για αμερικανική ταινία με εφήβους.

Δε σε ανάβει

Μην ακούς αυτούς που λένε αυτά τα κλισέ ότι αν το φιλί δεν είναι παθιασμένο, ούτε ταιριάζετε, ούτε το σεξ θα είναι καλό. Ίσως νιώθετε και οι δύο στρες ή παραείστε ενθουσιασμένοι. Αγκαλιαστείτε πρώτα, χαϊδευτείτε, ζουζουνίστε και μετά φιληθείτε. Εξαντλείστε όλο το άγχος πρώτα στην αγκαλιά, που δε θέλει και τόση τέχνη.

Σάλια

Αν αφού φιλιέστε με τον σύντροφό σου, βλέπεις ότι τον έχεις γεμίσει σάλια, σημαίνει ότι έχεις πολύ ανοιχτό το στόμα κι ότι δεν έχεις μάθει να καταπίνεις τα σάλια σου κατά τη διάρκεια του φιλιού. Δυστυχώς, ντρεπόμαστε που το λέμε, αλλά θα πρέπει να εξασκηθείς πάνω σε κάτι. Ένα ροδάκινο, ένα μήλο, κάτι.

%d bloggers like this: