ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΔΙΑ

Τι ψέματα λέει το κάθε ζώδιο στα κοινωνικά δίκτυα

This post was originally published on this site

Κριός

Ο Κριός ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να δώσει ψεύτικες εντυπώσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να ποστάρει για να σε κάνει να νιώσεις μίζερος και να δώσει την εντύπωση ότι η δική του ζωή είναι σούπερ. Spoiler: από τις τρεις δυστυχισμένες ώρες της εξόδου του, θα ανεβάσει εκείνο το ένα δευτερόλεπτο που χαμογέλασε για τη σέλφι.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την ανάγκη του να βγάζει τέλεια εικόνα προς τα έξω. Στην πραγματική ζωή για να εντυπωσιάζει στήνεται μπροστά από τον καθρέφτη το λιγότερο δύο ώρες. Στα σόσιαλ μίντια παθαίνει κάτι αντίστοιχο: επεξεργάζεται το λιγότερο δύο ώρες τη φωτογραφία που θα ανεβάσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ρισκάρει λίγο με αυτό που κάνει, παρ’ όλα αυτά το τολμά. Αν μία φωτογραφία του δε συγκεντρώσει μερικές ντουζίνες «Μου αρέσει», τη σβήνει! Ναι, είναι λιγάκι θλιβερό, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σχεδόν σε ολόκληρη τη ζωή του είναι σε σχέση· η σχέση τον ορίζει σαν άνθρωπο –έτσι νιώθει. Γι’ αυτό τον λόγο θέλει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα ζευγάρια. Οπότε τι κάνει; Ανεβάζει πολλές φωτογραφίες για να δείξει ότι η σχέση του είναι τέλεια, ενώ στην πραγματικότητα, ακόμη και εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι τσακωμένος με τον σύντροφό του.

Λέων

Ο Λέων έχει αυτόν τον κλασικό λογαριασμό στο facebook με φωτογραφίες τραβηγμένες από φωτογράφους μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης. Εσύ μπορεί να βλέπεις ότι ο Λέων είναι ένας θεός επί γης, στην πραγματικότητα όμως όλο το βράδυ μπορεί να καθόταν σε ένα σκαμπό παρακολουθώντας στόρι.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να φαίνονται όλα υπέροχα στη φωτό. Στήνει το σκηνικό, τοποθετεί συμμετρικά πιάτο, μπουκάλι, ποτήρι, πιρούνι, κινητό, αλατιέρα και στο τέλος ζητάει από τον φίλο του να τον βγάλει φωτό με εστίαση. Μπορεί να βρίσκεται σε κουτούκι, αλλά στη φωτό να φαίνεται σαν να βρίσκεται σε μοντέρνα ταβέρνα.

Ζυγός

Δε θα δεις ποτέ έναν Ζυγό να ανεβάζει μία πιο αληθινή, καθημερινή φωτό, όσο ωραία κι αν περνάει, όσο ωραία κι αν είναι η ατμόσφαιρα τριγύρω του. Οι φωτογραφίες του, τον αναπαριστούν αποκλειστικά με σινιέ ντύσιμο και άψογα περιποιημένο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κάνει κάτι αρκετά ύπουλο. Δε θα ανεβάσει φωτογραφία στα σόσιαλ αν δεν έχει βρει το κατάλληλο απόφθεγμα. Αναζητεί μία ώρα quotes στο ίντερνετ και όταν καταλήξει σε κάποιο, δε θα ξέρει ούτε από πού είναι, ούτε ποιος το είπε.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα ανεβάσει πράγματα που δεν πιστεύει, δεν ταυτίζεται μαζί τους και δεν πολυγνωρίζει για τι πράγμα μιλάει. Τα ανεβάζει γιατί πιστεύει ότι αυτά αρέσουν στους φίλους του, με σκοπό να κάνει εντύπωση.

Αιγόκερως

Θα ανεβάσει πολλά στόρι, αλλά σπάνια θα ανεβάσει ποστ. Φοβάται ότι τα ποστ του δε θα πάρουν πολλά λάηκ, με αποτέλεσμα να το παίζει μορφονιός στα στόρι του. Επιπλέον, δε θέλει οι ακόλουθοι του να αντιλαμβάνονται ότι θέλει να φανεί όμορφος, οπότε βάζει κι ένα «αστείο» φίλτρο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να καταλάβεις ότι είναι όμορφος, αλλά δεν θέλει να φανεί ρηχός. Θα βγάλει μία ωραία φωτό μπροστά από ένα γκραφίτι –το οποίο δεν έχει ιδέα τι αναπαριστά- θα βάλει ένα φίλτρο που κάνει μουντά τα χρώματα της φωτό και θα βάλει quote από μία ταινία που πρόκειται να δει.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση, ως γνωστόν. Θα κάνει πολλά από αυτά που κάνουν τα υπόλοιπα ζώδια. Και φώτο θα σβήσει αν δεν έχει πάρει πολλά λάηκ, και ψαγμένο quote θα βάλει, και φίλτρα σοφιστικέ.  

%d bloggers like this: