ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΛΕΣ

Ασφάλεια σήμερα “Μύθος ή Πραγματικότητα”

Στον σύγχρονο κόσμο που χαρακτηρίζεται από έντονους και γρήγορα μεταλλασσόμενους ρυθμούς και απειλητικούς αρκετές φορές για την ευζωία,  η ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο σήμερα.
Και αυτό γιατί η έννοια της ασφάλειας αναγνωρίζεται ως πολύτιμη, αφού πλέον έχουν ικανοποιηθεί οι φυσιολογικές ανάγκες του ατόμου σύμφωνα με τη θεωρία της ιεράρχησης των αναγκών κατά Maslow, για κατοικία, εργασία αλλά και αναγνώριση και πρόοδο  και ξεκινά να γίνεται έντονη η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής για την ύπαρξή του μέσα στο περιβάλλον το οποίο ζει και να προστατεύσει τα κεκτημένα του.
Δυστυχώς, τα αποτελέσματα ερευνών, τόσο παγκοσμίως όσο και στην χώρα μας για την ύπαρξη ασφάλειας οδηγούν σε προβληματισμό το μέσο πολίτη και δημιουργούν το ερώτημα πως θα κατακτήσει την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τον ίδιο και την περιουσία του.
Αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα καθώς χαρακτηριστικά αναφέρει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ότι στη χώρα µας τα μεγάλα ποσοστά κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων παρουσιάζουν επικίνδυνα αυξητική τάση την περίοδο της κρίσης.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Δεδομένης της κατάστασης και σε μία προσπάθεια των ατόμων και των επιχειρήσεων να διασφαλίσουν την ασφάλεια τους στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην αναζήτηση κατάλληλων λύσεων για να περιφρουρήσουν τους ίδιους και τις εταιρίες τους. Μία από αυτές είναι η εκμίσθωση επαγγελματιών φυλάκων ασφαλείας. Αποτέλεσμα των παραπάνω αποτελεί και η άνοδος και η αναγνώριση του επαγγέλματος των στελεχών ασφαλείας προσώπων και υποδομών, που λαμβάνουν πλέον εκπαίδευση ικανή να αποτρέψει τη βία και την εγκληματικότητα αποτελεσματικά.
Οι εταιρίες φύλαξης διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO 9001 και το εργατικό δυναμικό τους είναι υποχρεωτικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αφού βάσει νόμου οφείλουν για να ακολουθήσουν το επάγγελμα οφείλουν να ολοκληρώσουν πρόγραμμα 105 ωρών ΚΕΜΕΑ, που αφορά στα σεμινάρια απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος.
Για να επιλέξετε την καλύτερη εταιρία φύλαξης οφείλετε να συλλέξετε πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό,  τον εξοπλισμό τους και πολλά άλλα.
Η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος, συνεχίζει να αποτελεί την προτεραιότητά όλων μας. Η έλλειψη ασφάλειας είτε προσωπικής είτε οικονομικής επιτρέπει την άνθιση του αισθήματος του φόβου και κατ’ επέκταση την καταπάτηση της ελευθερίας του ατόμου. Με σκοπό να προτείνουμε λύσεις ικανές να μειώσουν την ανασφάλεια ψάξαμε και προτείνουμε.
Εμείς ξεχωρίσαμε την Brink’s Hellasη οποία προσφέρει, μία ολοκληρωμένη γκάμα Υπηρεσιών ασφαλείας, που αποτελούν  λύσεις στις αυξημένες όσο και ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφάλειας της εποχής μας.

http://www.brinks.com/en/public/greece/home

Ενώ εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό μίας εταιρίας φύλαξης οφείλεται να λάβετε την κατάλληλη εκπαίδευση.
Υπάρχουν πολλά ΚΔΒΜ τα οποία καλύπτουν την ύλη και οδηγούν στην απόκτηση της απαραίτητης πιστοποίησης.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε την BUSINESS SYSTEMS DIGIT (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1), η οποία προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης προσωπικού ασφαλείας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού βάσει των προδιαγραφών που ορίζει  το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚεΜεΑ).

https://bsdigit.gr/security/

Γιατί η απάντηση στην εγκληματικότητα και την οικονομική ανασφάλεια είναι η δράση και η αποτίναξη κάθε φοβείας.

%d bloggers like this: