ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Όχι, αυτές οι κινήσεις δεν είναι ρομαντικές

This post was originally published on this site

Όταν είσαι ερωτευμένος, θέλεις να βγεις τους δρόμους (σαν ντελάλης) και να μάθουν οι πάντες πώς νιώθεις. Ωστόσο, ο φλογερός έρωτας μπορεί και να αποβεί μοιραίος. Δεν αναφερόμαστε σε εγκλήματα πάθους, αν και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εγκληματικές τούτες εδώ οι χειρονομίες.

Να φιλάς τον άλλο ενώ μιλάει

via GIPHY

Ίσως και να είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να τον/η διακόψεις. Παρ’ όλα αυτά το να διακόπτεις τον άλλο την ώρα που μιλάει εξακολουθεί να είναι αγενές, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις. Εκτός κι αν γίνεται για λόγους επιβίωσης, όπως για παράδειγμα αν έχει πιάσει φωτιά, οπότε εκεί πάμε πάσο.

Να εμφανίζεσαι στο ντους χωρίς να χτυπήσεις

Δε θέλαμε να σ’ το πούμε, αλλά θα το κάνουμε: ίσως και να αυτοικανοποιείται εκείνη τη στιγμή. Ίσως να πλένει απόκρυφα σημεία και να μη θέλει να τον/η δεις την ώρα που επιδίδεται στην καθημερινή του/ης φροντίδα. Μπορεί απλά να σκέφτεται τι σκατομέρα ήταν αυτή και να θέλει δέκα λεπτά με τον εαυτό του/ης.

Να κάνεις αιφνίδια επίσκεψη σπίτι του/ης

via GIPHY

Πες την αλήθεια, δε θέλεις να της/ου κάνεις έκπληξη. Θέλεις να τον/ην ελέγξεις, κι αν δεν έχεις σχέση με τον Ρανταπλάν, το καταλαβαίνει κι εκείνος/η. Στη μοναδική περίπτωση που έχεις τις καλύτερες των προθέσεων, αναλογίσου αφενός μπορεί να μην είναι σπίτι και αφετέρου να μη θέλει να δει άνθρωπο.

Να κάνεις πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο

Δόλιος τρόπος να κάνεις πρόταση γάμου. Ίσως και να σκέφτηκες ότι θα ντραπεί να σου πει όχι. Κι αν δεν σου πέρασε εσένα από το μυαλό, πέρασε από τον σύντροφό σου. Είναι ντροπιαστικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότατα να φέρεις τον άλλο σε άβολη θέση και αν δεν σε ενδιαφέρει ο άλλος, σκέψου ότι μπορεί να γίνεις αντικείμενο χλευασμού του κοινού που σας παρακολουθεί.

Να τον/ην κοιτάς ενώ κοιμάται

Είναι τόσο τρομακτικό όσο να ξυπνάς και να βλέπεις τη γάτα σου να σε «καρφώνει». Σκέψου το λίγο, θα ανοίξει τα μάτια του και το πρώτο πράγμα που θα αντικρύσει θα είναι δύο μάτια, ίσως με ημίτρελο βλέμμα. Και μη ξεχνάς, η κίνηση αυτή μαρτυρά ότι είσαι προσκολλημένος/η πάνω του/ης. Λάθος, πολύ λάθος.

Να ζητάς ζωώδες σεξ σε εντελώς άβολα μέρη

Όχι, το σεξ στο γιαπί ή στα ξερόχορτα χωρίς ένα ριχτάρι, μία ψάθα, κατιτίς, δεν είναι ρομαντική χειρονομία. Δεν είναι καν σέξι.

Να κάνεις έκπληξη με ένα κατοικίδιο

Καταλαβαίνουμε τις προθέσεις σου, ειλικρινά. Θέλεις να ξεπεράσεις τον Λόρδο Βύρωνα σε ρομαντισμό, αλλά η πένα σου δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οπότε σκέφτηκες ότι το να δωρίσεις ένα γατάκι/σκυλάκι είναι σούπερ γλυκούλι. Λοιπόν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον/ην κάνεις να φρικάρει και να πιεστεί επειδή πρακτικά της/ου λες: «τώρα που υιοθετήσαμε ένα κατοικίδιο θα μείνουμε μαζί για πάντα, γιεεεέι».

Να εμφανίζεσαι με τον τεράστιο-αρκούδο-κλισέ παραμάσχαλα

Τι ακριβώς θα το κάνει αυτό το δώρο; Πού θα το βάλει; Τουλάχιστον αν είναι να της/ου φέρεις αρκουδάκι διάλεξε κάτι πιο πετίτ.

Να χρησιμοποιείς το φαγητό σαν sex toy

Ανάθεμα στην ταινία που σου έδωσε αυτήν την ιδέα. Υποθέτουμε ότι θα είναι κάποια ταινία ή σειρά με πρωταγωνίστρια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Επανάλαβε μετά από εμάς: «Δε θα ξανααπλώσω σαντιγί στα γεννητικά όργανα του συντρόφου μου γιατί κολλάει».

Να κάνεις τατού το όνομά του/ης

Οτιδήποτε μόνιμο –όπως η κίνηση με το κατοικίδιο που αναφέραμε παραπάνω- είναι και πιεστικό για το έτερον ήμισυ. Αν δεν είστε παντρεμένοι ή δεν το έχετε συζητήσει, δεν εμφανίζεσαι με ένα δώρο που βροντοφωνάζει (και επιβάλλει) παντοτινή δέσμευση.

Να τον/ην αποκαλείς με το χαϊδευτικό που της/ου έχεις βγάλει σε δημόσιο χώρο

Έλα τώρα ρε ζουζούνι, δε θα το αναλύσουμε κι αυτό.

%d bloggers like this: