ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΔΙΑ

Πώς κάθε ζώδιο καταλαβαίνει ότι είναι με το λάθος άτομο

This post was originally published on this site

Κριός

Ξέρει ότι είναι με το λάθος άτομο όταν νιώθει ότι εκείνος είναι το μπαλόνι και ο σύντροφός του το βαρίδιο που τον κρατάει στάσιμο. Ο Κριός θέλει να εξελίσσεται, να ζει τη ζωή στα άκρα. Τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει «βουλιάξει» και αντί να βγαίνει έξω, έχει κολλήσει στην οθόνη για χάρη του ζηλιάρη συντρόφου του, τότε καταλαβαίνει ότι είναι με τον λάθος άνθρωπο.

Ταύρος

Συνειδητοποιεί ότι είναι με το λάθος άτομο μόλις νιώσει πνιγμένος από συναισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας, είτε επειδή ο σύντροφός του δεν είναι ικανός να τον καθησυχάσει, είτε επειδή το ένστικτο του Ταύρου λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Ταύρος είναι πλέον σίγουρος ότι έχει σχέση με τον λάθος άνθρωπο όταν εσκεμμένα το ταίρι του προσπαθεί να επιδεινώσει την κατάσταση επειδή πιθανότατα του αρέσει «το πάθος» στη σχέση.

Δίδυμοι

Καταλαβαίνει πως είναι με τον λάθος άνθρωπο όταν πρέπει να υποκριθεί ότι είναι ένας άλλος για να νιώσει ότι ο σύντροφός του τον εκτιμά. Ίσως και να νιώθει ότι δεν μπορεί να χαλαρώσει ούτε στιγμή, καθώς πρέπει να βρίσκεται σε μία διαρκή επαγρύπνηση ώστε να αποδείξει ότι είναι πάντα χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια. Είναι εξαντλητικό για τον Δίδυμο να πρέπει να φοράει συνέχεια ένα προσωπείο.

Καρκίνος

Νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του, όταν τα συναισθήματα που εκφράζει πρέπει κάπως να τα εξηγήσει ή να απολογηθεί γι’ αυτά. Ο Καρκίνος προτιμά να ανοίγεται στον σύντροφό του για αυτά που τον αγχώνουν και τον ανησυχούν, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα τα κρατούσε μέσα του. Οπότε, αντί να νιώθει απελευθερωμένος στη σχέση του,  καταλήγει να αισθάνεται απομονωμένος και πιο μόνος από ποτέ.

Λέων

Νιώθει ότι είναι με το λάθος άτομο όταν αντί να του δίνει κουράγιο τον υποτιμά. Ενώ μπορεί να έχει καλούς σκοπούς, Ο Λέων είναι ένα άτομο δημιουργικό το οποίο δουλεύει σκληρά και αυτό που έχει ανάγκη είναι υποστήριξη και κουράγιο. Δεν έχει πρόβλημα όταν ο σύντροφός του τον προκαλεί να κάνει όλο και κάτι περισσότερο, αλλά όταν συμβαίνει συνέχεια, δεν αντέχει.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι νευρωτικός από μόνος το, δε χρειάζεται να έχει και κάποιον άλλο πάνω από το κεφάλι του για να του θυμίζει τι εκκρεμότητες έχει αφήσει πίσω του. Χρειάζεται κάποιον που να του εμπνέει ηρεμία και χαλαρότητα, αλλά και κάποιες φορές να παίρνει ο ίδιος τα ηνία γιατί και ο Παρθένος κάποια στιγμή κουράζεται. Όσο βρίσκεται σε σχέση με κάποιον που του βάζει επιπλέον σκοτούρες στο κεφάλι, δυστυχεί και το καταλαβαίνει κι ο ίδιος.

Ζυγός

Ο Ζυγός τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι αναγκάζεται να «ρίξει» τον εαυτό του για να μην νιώθει άσχημα ο σύντροφός του, τότε είναι που διαπιστώνει ότι είναι σε σχέση με τον λάθος άνθρωπο. Ο Ζυγός είναι ένα εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο με αρκετά ενδιαφέροντα και φίλους ·αν ο σύντροφός του είναι το αντίθετο από αυτόν και δεν μπορεί να τον ακολουθήσει, υπάρχει πρόβλημα.

Σκορπιός

Ξέρει ότι η σχέση στην οποία βρίσκεται δεν του ταιριάζει όταν καταλαβαίνει ότι αντί να ανοίγεται στον σύντροφό του και να μοιράζεται μαζί του τους βαθύτερους φόβους του και τα μυστικά του, κλείνεται ακόμα περισσότερο. Ο Σκορπιός είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά εσωστρεφής, κι όταν ο σύντροφός του τον κάνει να νιώθει ανεπαρκής, κρατάει τα συναισθήματά μέσα του.

Τοξότης

Κάποιο άλλο ζώδιο ίσως και να περνούσε καλά με κάποιον απαισιόδοξο, που θέλει συνέχεια προσοχή, σύντροφο, αυτός όμως δεν είναι ο Τοξότης. Μόλις του περάσει ο έρωτας και συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παράγει θετική ενέργεια για δύο ανθρώπους, κουράζεται, μετά βίας βγάζει τη μέρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν αντέχει να εξηγεί κάτι περισσότερες από μία φορές. Και αυτός είναι ένας τρόπος για να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στη λάθος σχέση. Όποτε χρειάζεται να εξηγήσει κάτι που παρεξήγησε ο σύντροφός του ή ένα αστείο που έκανε, νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αντί να βρίσκεται σε μία σχέση όπου νιώθει ότι τον καταλαβαίνουν και πως «ταιριάζουν τα χνώτα τους», είναι διαρκώς κουρασμένος και εκνευρισμένος.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να είναι κανείς Υδροχόος και είναι δύσκολο για τον ίδιο να βρει κάποιον που να το καταλαβαίνει αυτό. Ο Υδροχόος διαπιστώνει ότι βρίσκεται στην λάθος σχέση όταν ο σύντροφός του είναι τόσο επικριτικός που δεν αφήνει τον Υδροχόο να μιλήσει για τις περίεργες ιδέες και απόψεις του. Πρακτικά, αυτήν τη σχέση ο Υδροχόος δεν τη θεωρεί απλώς λάθος, αλλά και εφιαλτική.

Ιχθείς

Του παίρνει καιρό του Ιχθύ, αλλά μόλις καταλάβει ότι βρίσκεται στη λάθος σχέση, το καταλαβαίνει για τα καλά, αφού όμως το ποτήρι θα έχει ήδη ξεχειλίσει. Για να ξεχειλίσει αυτό το ποτήρι, ο σύντροφός του θα πρέπει να τον κάνει να νιώθει χαμένος, αποχαυνωμένος και μόνος. Τότε ο Ιχθύς νιώθει ότι η σχέση έχει γίνει μονότονη και στάσιμη με αποτέλεσμα να γίνεται και ο ίδιος έτσι. Δεν μπορεί να λειτουργήσει με κάποιον ο οποίος αντί να τον εμπνέει να εξελιχθούν μαζί, τον κάνει να νιώθει βαριεστημένος και μπερδεμένος σχετικά με το μέλλον του.

%d bloggers like this: