ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΔΙΑ

Γιατί κάθε ζώδιο νιώθει πληγωμένο

This post was originally published on this site

Κριός

Νιώθεις πληγωμένος συχνά επειδή ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να κάνεις το σωστό, σχεδόν πάντα καταφέρνεις κάπως να τα περιπλέξεις με αποτέλεσμα να αποτύχεις. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις και αντί να προσπαθείς σκληρά να κάνεις καλύτερο φόκους.

Ταύρος

Ένα πρόβλημα σου αγαπητέ Ταύρε είναι ότι καταφέρνεις και βάζεις στη ζωή σου τα λάθος άτομα. Κάτι που συμβαίνει συχνά στη ζωή σου κα σε πληγώνει είναι ότι κάποιοι φαινομενικά φίλοι σε εγκαταλείπουν στα δύσκολα.

Δίδυμοι

Αυτά που θέλεις δεν πραγματοποιούνται τόσο εύκολα όσο περίμενες. Και όσο βλέπεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να αποκτούν αβίαστα αυτά που επιθυμούν, πληγώνεσαι καθώς θα ήθελες και εσύ να σταθείς τυχερός.

Καρκίνος

Ενδιαφέρεσαι τόσο για τους ανθρώπους που σε αγαπούν, που ξεχνάς τον εαυτό σου. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνάς τον εαυτό σου και το μονοπάτι που θέλεις να διαλέξεις στη ζωή. Αυτό είναι που σε θλίβει.

Λέων

Ο αέρας σου, η αυτοπεποίθηση και το μπρίο σου σε κάνουν να φαίνεσαι αρκετά δυνατός άνθρωπος. Όλοι όμως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, ακόμη και εσύ Λέοντα. Και όποτε έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτές νιώθεις ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει.

Παρθένος

Εσύ Παρθένε νιώθεις πληγωμένος όποτε τα πράγματα δυσκολεύουν . Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και χρειαστεί να εξηγήσεις σε κάποιον τα συναισθήματά σου, τα αντιμετωπίζεις με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι. Μια χαρά τα είχες καταχωνιάσει.

Ζυγός

Είσαι πολύ κοινωνικός. Αυτό έχει και τα καλά του αλλά και τα κακά του. Μπορεί να γνωρίζεις πολύ κόσμο και να είσαι θετικός μαζί του, αλλά δεν είσαι καθόλου καχύποπτος. Και τελικά καταλήγεις να κάνεις τις λάθος επιλογές. Και να πληγώνεσαι.

Σκορπιός

Είσαι μυστικοπαθής και μυστήριος γενικά. Αν έχει γραφτεί για κάποιον το “Hello darkness my old friend”, αυτός είσαι εσύ. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, είσαι απλώς λιγάκι καταθλιπτικός από τη φύση σου.

Τοξότης

Σου αρέσει να εξερευνείς και αυτό είναι καλό γιατί μαθαίνεις πολλά. Το πρόβλημα σου είναι ότι εξερευνείς τόσο που δεν κρατάς και λίγη φαιά ουσία για να καταλάβεις προς τα πού κλίνεις περισσότερο. Και νιώθεις χαμένος και μόνος.

Αιγόκερως

Αν κάτι σε δυσκολεύει αυτό είναι η δυσκολία σου στο να προσαρμοστείς σε καινούριες παρέες, γενικά σε μέρη που πρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Κι αυτό σε πληγώνει, θα ήθελες να είσαι λιγάκι πιο συναισθηματικά ευφυής.

Υδροχόος

Δε θέλεις να σε κατευθύνει η μάζα, έτσι προσπαθείς να κρατήσεις την προσωπικότητά σου αυθεντική. Δυστυχώς, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάποιες κοινωνικές νόρμες και αυτό σε πληγώνει.

Ιχθείς

Είσαι ονειροπόλος, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σκέφτεσαι μόνο θετικά πράγματα. Σκέφτεσαι και αρνητικά, και ένα από αυτά είναι το μέλλον για το οποίο είσαι συχνά αρκετά απαισιόδοξος.

%d bloggers like this: