ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν ο/η πρώην προχωρά

This post was originally published on this site

Κριός

Δεν τον βλέπεις να συνεχίζει τη ζωή του και να πηγαίνει παρακάτω. Δεν ξέρεις κανένα νέο του. Γιατί; Γιατί με το που χωρίσατε, το πρώτο σου βήμα ήταν να τον/η σβήσεις από παντού. Κι εσύ παρακάτω προχώρησες, με τον τρόπο σου.

Ταύρος

Δεν το παίρνεις και πολύ χαλαρά. Αρχίζεις να παρακολουθείς το προφίλ του καινούριου προσώπου, αναλύοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια στην/ον κολλητή/ό. Έπειτα, συγκρίνεις τη/ον νυν με εσένα, ενώ αναρωτιέσαι τι του/ης βρήκε.

Δίδυμοι

Πάντα προσπαθείς να το παίξεις χαλαρός –πάντα όμως. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, που δικαιωματικά μπορείς να πάρεις τις αποστάσεις σου. Κι εσύ τι κάνεις; Μα φυσικά πατάς λάηκ στις φωτογραφίες του/ης πρώην με τον/η νυν, για να νομίζει ότι δε σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Είσαι ευτυχισμένος για αυτόν/ή. Αν και ζηλεύεις λιγάκι, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι ίσως τελικά να μην ήταν γραφτό για εσάς τους δύο, οπότε ακόμη και αν δεν το έχεις ξεπεράσει τελείως, θέλεις το καλύτερο για εκείνον/η.

Λέων

Έχεις πιάσει το φτυάρι και ρίχνεις όλο και πιο βαθιά στον λάκκο τη νέα σχέση του/ης πρώην. Δεν έχει σημασία ποιος ή ποια είναι, δεν έχει σημασία τι έχει κάνει στη ζωή της/ου. Σημασία έχει ότι εσύ νιώθεις πώς έριξε τα στάνταρ του/ης και δεν ξεχνάς να το τονίσεις.

Παρθένος

Στύβεις το μυαλό σου ψάχνοντας να βρεις τρόπο να ζηλέψει. Ανεβάζεις αμφιλεγόμενα στόρι με δύο ποτήρια μπύρας, βγάζεις φωτογραφίες με φίλους/ες που δεν ξέρει ώστε να τις δει και να ζηλέψει. Έχεις πρόγραμμα.

Ζυγός

Δε μπορείς να συνηθίσεις την ιδέα πως προχώρησε –πάντα πίστευες ότι θα σε παρακαλάει «στα γόνατα». Οπότε για να δείξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει και πως είσαι καλύτερος από αυτό, βγαίνεις στα στέκια της/ου ώστε να δείξεις ότι δεν «τρέχει».

Σκορπιός

Πάνω που πήγες να τον/ην ξεπεράσεις, έκανε σχέση και είναι και ερωτευμένος/η. Το –ξανα-ρίχνεις στο ποτό. Στα μεγάλα μεθύσια κλαίγεσαι στους φίλους σου και τους ρωτάς πώς κατάφερε να προχωρήσει τόσο σύντομα.

Τοξότης

Προφανώς και η πρώτη σου σκέψη στο άκουσμα ότι προχώρησε είναι να οργανώσεις μία ατελείωτη βραδιά με ατελείωτα ποτά. Τις επόμενες μέρες θα βγεις και θα ξαναβγείς. Ωστόσο, κάθε φορά που τα έχεις τσούξει λίγο παραπάνω, θεωρείς ότι είναι καλή ιδέα να προχωρήσεις κι εσύ. Κάθε φορά με διαφορετικό άτομο.

Αιγόκερως

Αφενός θέλεις να έχεις τρόπους να τον/ην τσιγκλάς και να παίρνεις την επιβεβαίωσή σου, έχοντας και λίγο την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρείτε, και αφετέρου θέλεις να δείξεις ότι νιώθεις μία χαρά με τη νέα του/ης σχέση. Οπότε διατηρείς την επικοινωνία σε «φιλικό» πλαίσιο.

Υδροχόος

Η εργασιοθεραπεία είναι για εσένα η μαγική λέξη Υδροχόοε. Ξέρεις ότι τη δεδομένη στιγμή δεν είσαι καθόλου, μα καθόλου ψύχραιμος και από το να γράψεις σεντόνια στο facebook, προτιμάς να ξεσπάσεις αλλού. Ζωγραφίζεις, μαζεύεις το σπίτι, καπνίζεις –ψάχνεις τρόπους να απασχολήσεις τα δάχτυλά σου. (wink-wink)

Ιχθείς

Ψάχνεις τρόπους να μπεις στο προφίλ του προσώπου που έκλεψε την καρδιά του/ης πρώην σου. Μόλις μπεις στο προφίλ (γιατί θα καταφέρεις τελικά να βρεις τον τρόπο), αποφασίζεις ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Εμείς σε συμβουλεύουμε από αυτό να κρατήσεις ότι, αν θέλεις να βρεις τον τρόπο, τον βρίσκεις.

%d bloggers like this: