ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρτίνς: “Προτιμώ να παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας”

This post was originally published on this site
https://www.sport24.gr/football/omades/aelk/article5429106.ece/BINARY/w300/martins.jpg

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κλήθηκε να σχολιάσει τις επικείμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και μεταξύ άλλων ανέφερε πως προτιμά να δίνει η ομάδα του τη ρεβάνς στην έδρα της, έχοντας τον κόσμο με το μέρος της.

Αναλυτικά δήλωσε: “Θα συναντήσουμε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Πέρυσι στο Champions League είχε μια πολύ ικανοποιητική πορεία. Η κατάταξη της Τσεχίας είναι υψηλότερη σε σχέση με της Ελλάδας. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιο δυνατή από εμάς καθώς ο πρωταθλητής Τσεχίας πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Επομένως θα έχουμε έναν προκριματικό γύρο πολύ ισορροπημένο. Φυσικά έχουμε την φιλοδοξία να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Όμως θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει πρωταθλήματα στην Τσεχία. Για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Θα είναι δύο παιχνίδια πάρα πολύ ισορροπημένα. Πρέπει να παίξουμε καλά εκεί και μετά να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. Εγώ προτιμώ αυτόν τον τρόπο: να παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Γιατί όπως και να έχει ξέρουμε πως ο παράγοντας κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όμως και τα δύο παιχνίδια θα είναι μοιρασμένα”.   

%d bloggers like this: