ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Κασίμπασα και ΠΑΟΚ για Ντερντιγιόκ!

This post was originally published on this site
https://www.sport24.gr/incoming/article5410967.ece/BINARY/w300/Derdiyok.jpg

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι… κλειστός σε προτάσεις και νέα ονόματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ερέν Ντερντιγιόκ!

Με αφορμή, λοιπόν, σημερινά δημοσιεύματα (“Metrosport”), η στήλη ρώτησε και επιβεβαίωσε τόσο από την τουρκική πιάτσα agents, όσο κι από την Γαλατά, πως ο 30χρονος Τούρκοελβετός έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε από τις συγκεκριμένες πηγές για τον Ντερντιγιόκ υπάρχει ενδιαφέρον από δυο ομάδες: την Κασίμπασα (από την οποία η Γαλατά τον αγόρασε τον Αύγουστο του 2016 αντί 4 εκατ. €) και τον ΠΑΟΚ!

Το συμβόλαιό του Ντερντιγιόκ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ο Τερίμ δεν τον υπολογίζει, η διοίκηση του έχει πει να βρει ομάδα και θα τον παραχωρήσει με μικρό αντάλλαγμα, ενώ αποκλείστηκε από την μίνι προετοιμασία της ομάδας στην Αντάλια!

Ο Ντερντιγιόκ που το 2009 άφησε την Βασιλεία για την Μπουντεσλίγκα και μέχρι το 2014 που πήγε Τουρκία πρόλαβε να αγωνιστεί σε Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ, έχει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2,5 εκατ. €. Τη φετινή σεζόν στην Γαλατά μετράει συνολικά 18 συμμετοχές με 10 γκολ (7 στην Super Lig και 2 στο Champions League).

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d bloggers like this: