ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φετουτσίνι μποσκαγιόλα

This post was originally published on this site

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. (1 πακέτο) φετουτσίνι με αβγό
  • 250 γρ. μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
  • 1 μεσαίο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 300 γρ. ψιλοκομμένα άσπρα στρογγυλά μανιτάρια, φρέσκα ή κονσέρβα
  • 300 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε αρχικά το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Κόβετε το μπέικον, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε, ανακατεύοντας για περίπου 5 λεπτά.
  2. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα αφήνετε άλλα 5 λεπτά, ρίχνετε την κρέμα και τα αφήνετε σε χαμηλή φωτιά και αλατοπιπερώνετε.
  3. Εν τω μεταξύ βράζετε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, όχι όμως εντελώς, γιατί θα μαλακώσουν απορροφώντας και τη σάλτσα.
  4. Τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε στο σκεύος σερβιρίσματος, περιχύνετε με την σάλτσα, ψιλοκομμένο μαϊντανό και μπόλικη παρμεζάνα.
  5. Ανακατεύετε έτσι ώστε η σάλτσα να πάει παντού και σερβίρετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.







%d bloggers like this: