ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός! Νέα εστία υπερμετάδοσης σε γηροκομείο στο Μαρούσι – 18 θετικοί ηλικιωμένοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία

This post was originally published on this site

Οι έλεγχοι στις κλειστές δομές που πραγματοποιεί εντατικά ο ΕΟΔΥ, ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής αποκαλύπτει κρυφά κρούσματα σε οίκους ευγηρίας.

Νέα μεγάλη εστία του κορονοϊού εντοπίστηκε σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 18 θετικά κρούσματα σε ηλικιωμένους έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Οι ασθενείς μεταφέρονται σε δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, οι ηλικωμένοι άρχισαν να μεταφέρονται σε δημόσια  νοσοκομεία. Οκτώ μεταφέρθηκαν, ήδη, χθες στο νοσοκομείο Παμμακάριστος και 10 αναμένεται να μεταφερθούν στον Ευαγγελισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία της ιχνηλάτησης. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι συγγενείς των τροφίμων στον οίκο ευγηρίας.

Στον ΕΟΔΥ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς το τίμημα ήταν βαρύ από ανάλογο περιστατικό στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

ΠΗΓΗ – Iatropedia.gr

The post Κορονοϊός: Συναγερμός! Νέα εστία υπερμετάδοσης σε γηροκομείο στο Μαρούσι – 18 θετικοί ηλικιωμένοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία appeared first on Newsitamea.gr.

Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο -Newsitamea.gr%d bloggers like this: