ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Θετικός ξανά 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα – Η γυναίκα του κατέληξε από τον ιό

This post was originally published on this site

Έπειτα από αρκετές μέρες που βρισκόταν σπίτι, ο γιατρός παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Γιατρός από την Ορεστιάδα που επισκεπτόταν συστηματικά για λόγους υγείας το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού αρχές Σεπτεμβρίου. Αφού έκανε το τεστ βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έκανε εισαγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.

Με δυο αρνητικά τεστ

Έπειτα από αρκετές ημέρες τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο γιατρός υπεβλήθη σε δύο τεστ με βάση το πρωτόκολλο και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Με βάση αυτή τα δεδομένα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του. Από κορονοϊό νόσησε και η 56χρονη σύζυγός του και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η γυναίκα κατέληξε. Παράλληλα, νόσησε και η πεθερά του 62χρονου γιατρού.

Έπειτα από αρκετές μέρες που βρισκόταν σπίτι, ο γιατρός παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Αυτό προβλημάτισε τους γιατρούς και ο άνδρας μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και παραμένει ακόμη για νοσηλεία.

.

 

 

The post Κορονοϊός: Θετικός ξανά 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα – Η γυναίκα του κατέληξε από τον ιό appeared first on Newsitamea.gr.

Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο -Newsitamea.gr%d bloggers like this: