ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εφαρμογή για android: Karta GPS – Δωρεάν GPS Offline

This post was originally published on this site

Ακόμα ένα δωρεάν GPS για android συσκευές με πλούσιο περιεχόμενο σε χάρτες, σου επιτρέπει να βρίσκεις τον δρόμο σου χωρίς να έχεις internet κατεβάζοντας οποιονδήποτε χάρτη εντελώς δωρεάν.

Με το Karta GPS μπορείς να δεις την κυκλοφορία στους δρόμους να βρεις ταχύτερες διαδρομές ενώ σε προειδοποιεί για κάμερες ασφαλείας όταν πλησιάζεις ζώνες ελεγχόμενης ταχύτητας. Φυσικά, η ενημέρωση για Εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, μνημεία κ.α, δεν λείπουν από την εφαρμογή που με ένα κλικ ανακαλύπτεις τι υπάρχει γύρω σου.

Το Karta GPS διαθέτει εμπλουτισμένους χάρτες OpenStreetMap (OSM) και σου επιτρέπει την φωνητική αναζήτηση των διαδρομών που θέλεις για να μην απασχολείς τα χέρια σου ενώ οδηγείς. Τέλος, να αναφέρουμε πως υπάρχουν διαφορετικές φωνές για τις διαδρομές σου, ενώ μπορείς να επιλέξεις διάφορα και διασκεδαστικά εικονίδια πλοήγησης.

Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, οι εγκαταστάσεις της εφαρμογής ξεπερνούν τα 5.000.000 ενώ η κριτική στο Google Play Store είναι εξαιρετική (4.5/5 αστέρια).

Έκδοση: 2.20.1
Μέγεθος: 67 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: ndrive.com
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Download

https://ergasiakanea.eu/category/plus/technologia/feed

%d bloggers like this: