This post was originally published on this site
Μία νέα συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Παράσχος και αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτειά του με τον καρκίνο όσο και στην προσωπική του ζωή.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε την Τρίτη (14.04.2026) στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξομολογήθηκε το πώς βλέπει τα πράγματα από τη στιγμή που νόσησε με καρκίνο. Επίσης, ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και την σύντροφό του, τονίζοντας ότι εκείνος κρατά τις ισορροπίες.
«Σταθερά, το κρατάμε σε καταστολή. Τώρα ένας από τους δύο καρκίνους πάει να “ανέβει” λίγο, αλλά δεν φοβάμαι, γιατί έχω τον γιατρό μου, τον καθηγητή Δημόπουλο, που θα αναλάβει εκείνος και θα με γιατροπορέψει. Είτε ανέβει, είτε κατέβει, είτε εξαφανιστεί, είτε μείνει, δεν με φοβίζει. Ό,τι είναι να ‘ρθει, ας έρθει», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παράσχος για την υγεία του.
«Γιατί, να κάτσω και να μελαγχολήσω… Και να, και να πιεστώ… Τι θα καταφέρω; Δεν θα βγει κάτι. Οπότε λέω, να ζήσω το τώρα. Αλλά, να ζήσω το τώρα, τι εννοώ; Όχι εγωιστικά. Γιατί, τον “έξω από ‘δω” που λέμε… τον λέμε “εγώ”. Δεν είναι ο διάβολος που λέμε. Ο “εγώ” είναι», πρόσθεσε.
Παράλληλα ο Γιώργος Παράσχος παραδέχτηκε: «Πριν συμβεί αυτό με την υγεία μου δεν είχα έντονη αυτή τη σκέψη. Την είχα ένα 15-20%. Δεν θα σου πω ότι θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι. Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, ούτε της υπερβολής. Αλλά τα βλέπω αλλιώς. Π.χ. τώρα δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να βρίζουν τα Θεία. Δεν μπορώ. Ειλικρινά. Είναι σαν να μου βρίζεις τη μάνα μου. Δεν μπορώ. Ο καρκίνος χτύπησε κι αλλού… Στο φάσμα, τέλος πάντων, το κοντινό μου. Και προσπαθώ να το μεταφέρω με τέτοιον τρόπο, ώστε να τους κρατήσω ήρεμους. Όχι να αλλάξω τον τρόπο σκέψης τους. Μου λέει κάποια στιγμή το άτομο αυτό “Είμαι”, λέει, σε ένα… σε ένα κενό”. Και εκεί έμεινα. Στο κενό; Άσ’ τα χέρια σου ανοιχτά. “Ό,τι θέλεις, κάνε με”».
Home News

Add Comment