ΠΑΙΔΕΙΑ

Γιαγιά με 4 εγγόνια πέρασε πρώτη στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας-ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

“Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων”, είπε η κ. Κασάπογλου, που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

Η κ. Χρυσαυγή Κασάπογλου έχει πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια, ενώ είναι και εργαζόμενη. Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μάλιστα πρώτη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ανέβαλλαν για χρόνια την απόφασή της, ωστόσο όταν οι συνθήκες έγιναν πιο ευνοϊκές, προσπάθησε σκληρά και κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

“Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων” δήλωσε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” η κ. Κασάπογλου.

Έβαλα τον στόχο μου και τον πέτυχα. Αφού μεγάλωσα τα παιδιά μου και μεγάλωσαν και τα εγγόνια μου ελευθερώθηκα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ καθαρά με μένα” είπε.

Όσο για το ότι πέρασε πρώτη, “αυτό ήταν ένα δωράκι από το σύμπαν” είπε χαριτολογώντας η πρώτη επιτυχούσα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

thetoc.gr

The post Γιαγιά με 4 εγγόνια πέρασε πρώτη στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο -Newsitamea.gr%d bloggers like this: